Hårdrocks-stykning

Ja, då ska vi se.. vad har hänt idag måntro.. Jag har strykit kläder och lyssnat på hårdrock (en underbar blanding) Som jag numera kommer kalla för "hårdrocks-strykning"

Tänkte knäppa på "party" mappen, men... antagligen så har jag tryckt fel eller så har någon varit in och jävlats med mig.
Dom skrek ju på mig på ett konstigt språk ja fattade ingenting. Jag är ju van vid liknanide barnramsor.. aja..

Jag blev bara mer och mer irriterad! och skämdes över att grannarna kunde se och höra mig. (dom skulle nog fundera, lyssnar hon på hårdrock medans hon stryker?!) Men efter några drag med strykhjärnet, upptäckte jag att det gick helt perfekt att hänga med i takten till musiken när jag strök (vilket isåfall borde göra mina grannar ännu mera fundersam)
fram och tillbaka, i takt med Sonic syndicate.

Snart kommer min syster malin med hennes kompis ida. Dem har köpt blonderings grejjs. Nu ska vi dra på stort här, tänkte ja!! Jag har ju redan en blogg och eftersom att jag kommit igång lite kunde jag lika gärna slänga i lite mera blont hår.
Blondinbella, se upp! here i come

Senare blir de lite öl. eller..... jag tjuvstartade lite, spelade lite uptown the riwer (ölspel) med mig själv.
Ta en, ta två, ta tre, ta fyra, ta fem..
Ge en, ge två, ge tre, ge fyra, ge fem..
Det betyder att när det var så att jag fick ge bort klunkarna blev jag alltid lika chockad när jag ine hade någon annan än mig själv att ge till... MORR.

Vilket resulterade i att jag drack upp ganska fort och kände mig fortfarande liiiite törstig och tog ett till parti med mig själv.

Anledningen till att jag spelade sjäv var ju eftersom att mina dammråttor fuskade så mycket för några veckor sedan när vi spelade fia med knuff. ALDRIG mera att jag spelar med dom. Spelar hällre ensam! SUCK ON THAT!!

Nu ska jag plocka bort ölen, strykbrädan och byta till nu musik.

XOXO

<3





Älskling de kommer alltid vara vi två!

?

Jag älskar dig så mycket att det smärtar att se dig åka. Hur kommer allt sluta egentligen? DU är ju mitt liv nu..

13 april 2009

Nu sitter man hemma hos älsklingen min i linköping. Här är det varmt, men solen vill inte kika fram. Ska snart gå en liten sväng med honom här runtom någon stans. Blir kvär här tills i helgen skulle jag tro. Beror ju även mycket på när det går bussar/tåg.

Igår följde jag med kalle och hans kompis när dom spelade biljard. Altså... Linköping är väldigt säreget. Under en och en halv timme hann jag se en person som rakade håret på en annan (pågick utomhus) och det roliga var ju att dom började ungefär när vi kom och sen slutade dom när vi gick. Dom satt seriöst mitt inne på området. Plus att dom också hade burit ut alla möbler på gräsplätten utanför (där cyklarna egentligen ska stå).

Lite senare så kom det kineser som placerade en grill mitt i vägen. Dom såg lite finurliga ut, nästan så att dem skulle stanna och grilla mitt på cykel/gå- vägen. Vilken inte blev fallet.

På vägen hem berättade kalles kompis att en gång hade dem satt upp stolar på en vagn (troligen kundvagn) och lagt över en planka. Där uppe ställde sig kalle och försökte sufra undertiden hans kompisar rullade iväg med honom. Plus att han även sjöng Svenska nationalsången, under tiden.

Nu sitter jag här och väntar på att han ska traska igenom dörren så att vi kan bege oss ut på en lite promenad.  

XOXO


Boattrip

Ålands-bussen var inte så hemskt rolig.. men Det var seriöst den roligaste resa jag gjort!

Jag, kalle, malin, mamma och micke klev på Cinderella ungefär kl. 18. Därefter kollade vi efter våra hytter. Vi duschade, bytte om och fixade till oss för att sedan dra iväg till tax freen.

Vi köpte en koskenkorva, 1 liter, som jag kalle och malin skullde dela på. Men jag tror malin fick 2-3 groggar utav den och det var i dm höga plastmuggar.

Kalle sprang runt i "korridorerna" och skrek efter ragg till syrran. Vi träffade på några pojkar som var jätte trevliga.
Vi träffade på en kvinna, ca. 40 med 3 barn. Hon partade med mig och kalle. Vi kunde inte haft det bättre.

Sedan mötte vi på en kille som påstod att jag och kalle drack för första gången i våra liv. Inte konstigt när vi drack så jävla mkt. sprit. Han skulle förlova sig med flickvännen, som var i spanien just nu. Han älskade henne hemskt mkt. Han sa efter ca. 30 min att vi skulle fixa ragg till han. hahahahhaha

Spelade ölspelet och uptown the river med mamma och micke. Dom fick grogga i sprite burkar. Tror dom hade rätt så roligt. Sedan mötte vi också på dom inne på club seven (dansgolvet) Där vi dansade en del, drack lite och så. MYYYYYSSSS

Nu hittade kalle sår på sitt ben, han tror att han ramlat. Han hade också armhävnings-tävling grejs med chrille. (en av snubbarna vi träffade) Jag har inget minne utav de och kalle har ingen aning om vart jag var. 

Jag ock kalle dansade lite tango och buggade lite utanför hytten också. (:
Jag spang runt någon stans och bölgrinade. (ingen aning om varför) :P

Kalle har en STOR cigarett ask på sitt rum nu. hur frän som helst!! och plus att det står en flaska koskenkorva här också.

Bussresan hem var inte rolig eftersom att man inte mådde så jätte bra. Men enligt kalle så var det VM i CP hela vägen till Linköping!!!  Skrattade ganska mycket!! fett roligt! hehe...
Det hände mera spännande saker också, men inte sådant som man ska nämna på internet ;D haha.

För att summera det hela, Vi skrek, hade mys, Dampade, grinade, skrattade, sprang, söp, rökte, gjorde armhävningar och levde livet!! så vi hade en helt perfekt resa.! MÅSTE göras ingen. Om vi ens får komma in på båten igen vill säga xD

Nu blir de dricka vatten och mysa hela kvällen (kommer hem igen den 18 april. (?)
 
XOXO

Måndag 6 april

Idag har de vare en rolig dag (: Dagen började med Prov!  :D sedan gick man på stan och hade precis ingenting att göra. rastlösheten kom sakta men säkert krypande innanför skinnet. Underbar känsla! Sedan satt jag och pernilla inne hos mig och tröstdrack cola och åt pulvermos. Eftersom att vi egentligen skulle åka till arbrå och kika på folk. Men våra skjuts var så seg så vi gav upp hela faderullan. Själva känslan att sitta och vänta var den bästa någonsin! Den lååånga väntan. finns de någonting bättre?! tror inte de, va! ^^

Nu sitter jag ensam med mina dammråttor och spelar fia med knuff. rätt roligt. Men jag förstår inte varför jag vinner hela tiden :O Det var roligt de första 8 gångerna, men nu börjar jag bli irriterad när jag kom på att det bara var jag som kastade tärningarna. Dom rörde ju inte ens deras gubbar. Jag blev riktigt förbannad och när dom vände sig om så passade jag på att fuska fram min gubbe några steg. Men kom efter tio minuter så, kom jag åter igen på att dammråttorna inte rörde på tärningarna. Undrar om det var för att dem var för tunga eller stora. Ska kolla upp om man kan beställa hem mini tärningar så dom lättare kan kasta.. Men då kanske dem fuskar istället!!! Jag kan ju inte se så bra på så pass små tärningar. ÄÄÄÄSH Jag ska aldrig mera spela spel med mitt smutsiga golv!

Om ca. 4 dagar sitter jag på en båt mellan sthlm och åland. Eller sitter jag jag nog inte... Jag står nog med en grogg i ena handen och en kalle i den andra ;D (inte på nå snuskigt vis nu, tessan! jag vet vad du tänker)

Saknar min baby! <3 Hoppas du saknar mig med ;) (jag skriver 15 rader) Snartsnartsnartnart får vi träffas. Jag vet att de bara går en månad eller någon veckan mellan när vi träffas. Men det känns som ÅR och ja saknar dig så mycket att ja... Det finns inte ens ord för det.. Skulle pratat persiska. Där har dom väl en miljard ord som förklarar det. So.. Saknar dig och ska träffa dig snart baby! (ungefär de ja skrev i början men sen bestämde mig för att dra ut på det hela några meningar och så pass att jag också kom på att det jag skriver just nu är meningslöst)

Nu ska ja ta mig en kopp te och filosofera över om jorden är rund... På PoC är den inte de förstår du. Där åker dom ner för "the worlds end" Får se om ja kommer fram till någonting vättigt.. Vilket skulle vara rätt ovanligt i min situation ^^

Natti Natti

XOXO

Torsdag 2 April 2009

Nu var de längesedan jag skrev lite blogg.  Så här kommer lite uppdateringar om vad som händer i min värld.

Jag har gått i skolan (för de mesta) annar har jag haft ett antal smärre migränanfall som man kunde likna med den dära historien om tomaterna som gick över vägen. Inte allt för roligt. Och på de så var de ester som hade föreställning för oss idag. Och mitt under pausen gick mitt blodsocker totalt ner i backen. Fick lägga mig på en soffa, självklart fick jag ju bara se halva teatern! Jag ska tvinga dem spela upp sista halvan för mig. Annars binder jag fast dom och hotar med tros respektive kalsongryck. För jag vill verkligen se klart!!!!

Jag börjar länga efter Kalle ganska mycket nu. Men om 8 dagar blir de kryssning med älskling :D Wiiiiiiiiiieee
Sedan åker jag vidare med anslutningbuss från färjan med han till linköping, stannar där i ett par dagar i hans 20 kvadratare och jag måste komma ihåg att INTE leka ninja, då kommer hans lekkamrater i korridoren att piska mig med träslevar.

Den 18 april blir det hemresa mot Söderhamn och älsklingen följer med (:
Har jag inte sagt de så kommer jag byta adress 45 mil bort om ca. 2 månader.
Som du kanske antar så flytter jag till linköping, till kalle.

Ska bli skönt att komma långt bort från hälsingland.
Vissa folk förstår sig inte på rent vett i städerna här. Går man snart ut gymnasiet och ska börja jobba tycker man ju att man ska moga på sig lite. Efter ett kort tänkade har jag gett upp :P Orka bry sig om folk inte tycker om en! Jag tycker inte om alla. Det gör mig inte till en dålig människa. Det som gör mig till en dålig människa är att jag dömmer folk för lätt. Men iof. Det är jag inte ensam om. Jag kan lova att du känner igen dig.

anyway.. Så kommer jag att lämna er och Självklart kommer jag sakna er! Alla ni som står mig varmast om hjärtat. Lika sa min familj. Men det är dags att bygga upp ett eget liv. Starta om helt och vad skulle då itne passa bättre att spendera sitt liv med människan man älskar?!

Just de vill bara ge ett stort grattis till min syster Malin som fyller 18 tunnor idag (: Hipp Hipp hurraaaa <3

och säga de att jag älskar dig Carl-Oscar Nordgren! Du har alltid varit ljuset i mitt liv och kommer alltid vara de! Du får mig att le, när världen är svart och bara tanken av dig kan hålla mig varm, den kallaste vintern.

(ska försöka blogga mera!)

Ha de bra så länge ba ;) 
 XOXO

RSS 2.0