Mina kläder som kommer snart från hm :)













20091124

har inte bloggat på ett tag. I helgen var jag hos Sofie i sthlm och hälsade på, där vi badade bubbelbad drack vin och hade avocado i ansiktet. Vi käkade också lite tackos.

Nu i helgen kommer min syster (snarare imorrn) och hälsar på här i linköping. Hon blir kvar här tills på söndag så ja har planerat in ett fullt schema för helgen :D

Nästa helg kommer jag bege mig till söderhamn :) Då kommer Denka och hälsar på min älskling här hemma i linköping.

Helgen efter de kommer jag vara kvar i Söderhamn också eftersom att kalles bror kommer hit och ska kolla på matchen, så jag är bannlyst från lägenheten och Linköping :P

Så om de kommer hända någonting spännande i Söderhamn, äre bara att slå mig en pling ;)

Just de ja, Grattis Ingrid! (kalles mamma)

/ Ida

mustach kampen?







höhö

Förlåt.. Men ni är ju så snygga :P

Förlåt. Jag kunde helt enkelt inte låta bli xD hahahahaha

Hårtips

Kändisfrisyr på ett kick.

Jag älskar rachel zoe och hennes frisyrer är alltid perfekta.



1. Skippa balsam
Hoppa över hårtvätten och pudra i lite torrschampo. Är du tvungen att tvätta håret så schamponera bara en gång. Använd inget balsam efteråt. Kamma heller inte håret efteråt eftersom det gärna ska vara lite tovigt.



2. Gnugga in mousse
Vill du få fluffig stjärnvolym på håret kan du gnugga in en volymgivande mousse i hårbotten. Tanken är att det ska vara rufsigt vid rötterna och rakt i topparna.


3. Tupera

För extra volym så tupera håret längst nere vid hårbotten. Vänd huvudet upp och ner och avsluta med hårspray innan du avslutningsvis skakar på håret.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så slipper du platt hår.





Välj en frisyr som inte drar ned håret
När fint hår når axellängd är det inte ovanligt att det tappar stunsen. Att sträva efter ett riktigt långt hår är därför inte den bästa idén. Satsa i stället på en frisyr som är slutar lite ovanför axlarna. Ett etappklippt hår kan också se fylligare ut än en frisyr som är jämnlång. Den trendiga luggen kan också ge frisyren ett lyft och skapa en illusion av att ditt hår är fylligare.


Använd en volymgivande produkter
Samtidigt som du naturligtvis inte bör överdosera med produkterna i håret, behöver du definitivt inte undvika dem helt. Det finns många bra schampon, balsam och stylingredskap som ger lyft till de mest livlösa svallen. Leta efter produkter för fint hår.

Torka håret rätt

Minns ni hur man gärna fönade håret med huvudet upp och ned i yngre dagar? Detta är faktiskt det bästa sättet att snabbt få volym på håret. Kom bara ihåg att du inte ska röra rötterna efter du fönat klart. Släta bara till topparna med en rundad borste.

;D

Igår var de Victorias Secret show. En repris från 2008. Jag bara längat tills nästa kommer.



Och fotbollen i helgen... OJ OJ Säger ja bara. Jag har aldrig varit så förbannad in dem sista miuntrarna.. Men zlatans mål måste gå till historien.. Det blev mål exaxt 90.03.03 Och dom blåste av matchen 1 sekund senare.. herre gud. Man får ju hjärtklappningar när man tänker på de.







Och på fredag kommer Anna och Jocke. JAA då får jag äntligen gå på krogen. :P Ja har ju ingen att gå med här direkt. hehe .

Pictures

Äntligen lite bilder från sthlm. När man var där hos dom här snyggingarna ;P



Sofie & Emal




Emals jobbarkompis.



Robin i badrummet



Jag pratar med någon :P



Tobias bjöd mig på öl :)



Emals kompis, Tobias och Emals näsa :P



Fredag 4 September 2009




Äntligen helg igen!

Var in på H&M inne i sthlm och kollade på några jeans förra veckan..

Letar efter nya  jeans som är stentvättade.


Håller också på att göra om min blogg lite nu så att den ser bättre ut.

 

 

Ungefär så här ser mitt nyaste inköp ut. Tyvärr finna den inte på internet nu, men hoppas att den riktiga bilden kommer upp snart..

 


RSS 2.0